Juwelier

Onze zaak mag dan wel een lange traditie hebben, maar traditioneel zijn we zeker niet.

Met name in de laatste jaren is ons assortiment sieraden ruimer en dieper geworden.

Diekman Juwelier Optiek al meer dan 76 jaar een begrip in Nijverdal en de wijde omgeving.

 

Uitgebreide collectie

In onze collectie gouden, zilveren, titanium en stalen sieraden, al dan niet bezet met briljant, streven wij naar optimale variatie op elk niveau. Of het nu gaat om sieraden met briljant van Pas Diamonds, de stoere armbanden van Buddha to Buddha en Josh, u vindt ze bij ons in de zaak. Voor de kids hebben wij de Piccolo armbanden en bedels.

Aanzoekringen relatieringen en trouwringen

Met  Aller Spanninga trouwringen bieden wij u een meer dan een ruime keuze, in zowel goud, zilver als platina. Mocht u toch een ander idee hebben, dan denken wij graag met u mee.

Horloges

Door voortdurend beurzen te bezoeken, nationaal en internationaal, houden wij onze collectie actueel, modieus en stijlvol. Om bij de tijd te blijven beschikken wij bijvoorbeeld over een zeer uitgebreide collectie dames- en herenhorloges.

De brede collectie horloges bestaat uit aansprekende modellen. U  kunt bijvoorbeeld kiezen uit merken als Seiko, Prisma, Skagen en Bruno Sohnle. Maar ook tussen de merken als Zinzi, Diesel, Fossil, DKNY, VNDX, Danish Design en Boccia  zult u zeker het horloge van uw keuze kunnen vinden.

U begrijpt dat of u nu kiest voor klassiek, elegant, modern of sportief, ons team zal alles in het werk stellen om u zo vakkundig mogelijk te adviseren bij het maken van uw keuze.

Assortiment

Ons assortiment is zeer wisselend en wordt constant aangevuld met de nieuwste sieraden, het is daarom het beste om dit alles real life te komen bekijken in onze winkel.