Terug naar home

Juwelier

 De uitspraak “Diamonds are forever” zegt wel iets over de emotie die een sieraad met zich mee brengt. Sieraden staan voor een gelegenheid of een herinnering, kortom: waardevolle momenten die vragen om speciale aandacht. Wij hebben dan ook een grote collectie van Diamond by FMG diamant sieraden.

Onze zaak mag dan wel een lange traditie hebben, maar traditioneel zijn we zeker niet. Met name in de laatste jaren is ons assortiment sieraden ruimer en dieper geworden. Bovendien kan elke klant rekenen op honderd procent service in onze sfeervol ingerichte speciaalzaak. Daardoor is Diekman een begrip geworden in Nijverdal en de wijde omgeving.

Uitgebreide collectie

In onze collectie gouden, zilveren, titanium en stalen sieraden, al dan niet bezet met briljant, streven wij naar optimale variatie op elk niveau. Of het nu gaat om sieraden met briljant van Diamond by FMG, of  de populaire munten van Quoins, maar ook de stoere armbanden van Buddha to Buddha U vindt ze bij ons in de zaak. Voor de kids hebben wij ook Picolo armbanden en bedels.

Trouwringen

Dat geldt zeker ook voor onze collectie trouwringen. Met merken als Aller Spanninga en Fischer trouwringen bieden wij u een meer dan een ruime keuze. Mocht u toch een ander idee hebben, bijvoorbeeld een eigen ontwerp of ander merk dan verzorgen wij dit in ons eigen atelier graag voor u.

Horloges

Door voortdurend beurzen te bezoeken, nationaal of internationaal houden wij onze collectie actueel, modieus en stijlvol. Om bij de tijd te blijven beschikken wij bijvoorbeeld over een zeer uitgebreide collectie dames en herenhorloges.

De brede collectie gouden horloges bestaat uit aansprekende modellen. Vooral de wat afwijkende kastvormen zullen de hedendaagse consument aanspreken.

Met als doel om betaalbare kwaliteitshorloges aan te bieden kunt u bijvoorbeeld kiezen uit merken als Seiko, Pulsar, Skagen en Bruno Sohnle.

Maar ook tussen verjongende namen als Diesel, Fossil, Esprit, DKNY, Vendoux en Boccia  zult u zeker het horloge van u keuze kunnen vinden. Natuurlijk vindt u van al deze merken de complete sieradenlijn bij ons in de collectie.

U begrijpt dat of u nu kiest voor klassiek, elegant, modern of sportief, ons jonge en dynamische team zal alles in het werk stellen om u zo vakkundig mogelijk te adviseren bij het maken van uw keuze.

Diekman Nijverdal B.V., uw hulpvaardige juwelier!Prachtige sieraden

''Diamonds are forever'' zegt wel iets over de emotie dat een sieraad met zich mee brengt. Een gelegenheid, een herinnering, kortom waardevolle momenten die vragen om speciale aandacht.

Bekijk de sieradencollectie