Multifocale glazen 

de 1e generatie mulitfocale glazen zijn al vanaf de jaren ’60 te koop en er is veel veranderd sinds die tijd!Deze 1e generatie is niet meer te koop maar de 2e generatie die in de jaren ’80 op de markt kwamen zijn nog volop in de handel.

Het spreekt voor zich dat een modern brillenglas meer kijk-comfort biedt dan een ouder glas. Maar gelukkig is het niet zo dat iedereen het duurst glas nodig heeft. er is voor veel gebruiksdoeleinden een standaard oplossing te koop. Daarnaast is comfortabel zicht van meer factoren afhankelijk dan alleen de kwaliteit van het brillenglas.

Door onze slimme inkoop kunnen we topglazen van Rodenstock aanbieden voor een zeer concurrerende prijs, en hoeft goed zeker niet altijd duur te zijn. Ook dat is Diekman wij staan voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

De Diekman methode

De manier waarop een modern freeform multifocaal brillenglas geproduceerd wordt is niet te vergelijken met de klassieke productie methode. We kunnen echt een glas op maat maken voor uw kijkbehoeften, en dat merkt u direct.

Het succes voor multifocaal is afhankelijk van 3 sleutels.

  1. De perfecte oogmeting
  2. Het glas dat bij u past
  3. Een zeer precieze plaatsbepaling van het glas voor uw oog.

Ervaar zelf hoe het beter kan en kom langs voor een uitgebreide oogmeting en een goed advies.

Computer glazen

Voor veel computer werk is een multifocale  bril niet altijd even geschikt. Dit komt doordat u met computerwerk een andere hoofdhouding hebt en uw gebied in een multifocale bril voor de computerafstand gewoonweg te klein is. Hiervoor hebben we een goede oplossing, het computer glas. Dit glas bestaat uit 2 gedeeltes, een computer afstand gedeelte, en een leesgedeelte. U kunt met een natuurlijke hoofdhouding gewoon uw beeldscherm en leeswerk in een beweging scherp zien.

Meer Diekman Opticien

Bekijk de onderstaande pagina’s voor meer informatie.

Opticien
Brillen
Kidzplan
Contactlenzen
Nachtlenzen
Zonnebrillen
Functionele Optometrie