Multifocale glazen 

de 1e generatie mulitfocale glazen zijn al vanaf de jaren ’60 te koop en er is veel veranderd sinds die tijd! Deze 1e generatie is niet meer te koop maar de 2e generatie die in de jaren ’80 op de markt kwamen zijn nog volop in de handel.

Het spreekt voor zich dat een modern brillenglas meer kijk-comfort biedt dan een ouder glas. Maar gelukkig is het niet zo dat iedereen het duurste glas nodig heeft, er is voor veel gebruiksdoeleinden een standaard oplossing te koop. Daarnaast is comfortabel zicht van meer factoren afhankelijk dan alleen de kwaliteit van het brillenglas.

Door onze slimme inkoop kunnen we topglazen van Rodenstock aanbieden voor een zeer concurrerende prijs, en hoeft goed zeker niet altijd duur te zijn. Ook dat is Diekman, wij staan voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

IK ZIE, IK ZIE WAT JIJ NIET ZIET…

DE NIEUWE DNEYE® SCANNER VAN RODENSTOCK. MEER ZIEN MET DE NIEUWSTE EN DE BESTE GLAZEN DANKZIJ EEN REVOLUTIONAIRE OOGMEETTECHNIEK.

Lees hier hoe het werkt

… EN HET IS OOGMETING 3.0

Wie vroeger naar zijn opticien ging, kreeg een vrij eenvoudige oogmeting. Je had een min-of een plus-afwijking en dat was het wel zo’n beetje. Later kwam daar de cilinder bij. De opticien kon nu ook de bolling van het oog meenemen in zijn berekening. Een grote stap voorwaarts. Zeg maar oogmeting 2.0.

NAUWKEURIGER METEN DAN OOIT
Dankzij de DNEye® scanner zijn we nu toe aan een derde stap in deze ontwikkeling. Een revolutionair meetapparaat waarmee we zeker 25x nauwkeuriger kunnen meten. Vooral mensen met een cilinder gaan hier veel van merken. We zijn er trots op dat dit apparaat nu in onze meetruimte staat.

De Diekman methode

De manier waarop een modern freeform multifocaal brillenglas geproduceerd wordt is niet te vergelijken met de klassieke productie methode. We kunnen echt een glas op maat maken voor uw kijkbehoeften, en dat merkt u direct. Het succes voor multifocaal is afhankelijk van 3 sleutels.

  1. De perfecte oogmeting
  2. Het glas dat bij u past
  3. Een zeer precieze plaatsbepaling van het glas voor uw oog.

Ervaar zelf hoe het beter kan en kom langs voor een uitgebreide oogmeting en een goed advies.

Computer glazen

Voor veel computer werk is een multifocale  bril niet altijd even geschikt. Dit komt doordat u met computerwerk een andere hoofdhouding hebt en uw gebied in een multifocale bril voor de computerafstand gewoonweg te klein is. Hiervoor hebben we een goede oplossing, het computer glas. Dit glas bestaat uit 2 gedeeltes, een computer afstand gedeelte, en een leesgedeelte. U kunt met een natuurlijke hoofdhouding gewoon uw beeldscherm en leeswerk in één beweging scherp zien.

Afspraak maken