Over ons

Diekman is al meer dan 76 jaar een begrip in Nijverdal en omgeving. Klein begonnen aan de Smidsweg met een juwelierszaak en na enkele jaren uitgebreid met een optiekafdeling om vervolgens uit te groeien tot een professioneel juweliers- en optiekbedrijf.

Tijden veranderen en ook Diekman is niet stil blijven staan. Tegenwoordig beschikken wij over een toplocatie aan de Grotestraat 152 a/b, waar beide specialismen, juwelier en optiek, geheel tot hun recht komen. We hebben gediplomeerde opticiens en een contactlensspecialist. Ook maken wij gebruik van een gespecialiseerd reparatie atelier voor al uw reparaties en vermaak opdrachten. Dus u bent zeker van vakkundige en deskundige adviezen op al onze specialismen. Kom gerust eens kijken. Ons enthousiaste team ontvangt u graag.

Specialist met een ruim assortiment

Onze zaak mag dan wel een lange traditie hebben, maar traditioneel zijn we zeker niet te noemen. Met name in de laatste jaren is ons assortiment ruimer en dieper geworden. We bieden volop keuze op gebied van de laatste modetrends. Wij bezoeken regelmatig nationale en internationale beurzen. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie gevestigde merken. Bovendien kan iedereen rekenen op honderd procent service en aandacht in onze sfeervol ingerichte speciaalzaak.

U bent van harte welkom!

 

 

Onbeperkt brillen schoonmaak vloeistof navullen

Iedereen die bij Diekman een bril koopt, krijgt van ons daarbij een handig flesje met schoonmaakvloeistof voor deze bril. Dit is een klein flesje zodat je deze altijd handig mee kan nemen. Het nadeel van een klein flesje is dat deze ook snel leeg is. Daar hebben we natuurlijk wat op gevonden! Eenmaal in het bezit van een klein flesje kan je deze onbeperkt en kosteloos komen bijvullen in onze winkel. Onze navulflessen hangen daar altijd voor je klaar.

Afspraak maken