Over ons

Diekman is al vijfenzeventig jaar een begrip in Nijverdal en omgeving. Klein begonnen aan de Smidsweg met een juwelierszaak en na enkele jaren uitgebreid met een optiekafdeling om vervolgens uit te groeien tot een professioneel juweliers- en optiekbedrijf.

Tijden veranderen en ook Diekman is niet stil blijven staan. Tegenwoordig beschikken wij over een toplocatie aan de Grotestraat 152 a/b, waar beide specialismen, juwelier en optiek, geheel tot hun recht komen. We hebben een goudsmid en gediplomeerde opticiens, optometrist en contactlensspecialist aanwezig, dus u bent zeker van vakkundige en deskundige adviezen op al onze specialismen. Kom gerust eens kijken. Ons enthousiaste team ontvangt u graag.

Specialist met een ruim assortiment

Onze zaak mag dan wel een lange traditie hebben, maar traditioneel zijn we zeker niet te noemen. Met name in de laatste jaren is ons assortiment ruimer en dieper geworden. We bieden volop keuze op gebied van de laatste modetrends. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie gevestigde merken. Bovendien kan iedereen rekenen op honderd procent service in onze sfeervol ingerichte speciaalzaak. Kortom, u bent van harte welkom!

Diekman, uw hulpvaardige juwelier en opticien.

Onbeperkt brillen schoonmaak vloeistof navullen

Iedereen die bij Diekman een bril koopt, krijgt van ons daarbij een handig klein flesje met schoonmaakvloeistof voor deze bril. Dit is een klein flesje zodat je deze altijd handig mee kan nemen. Het nadeel van een klein flesje is dat deze ook snel leeg is. Daar hebben we natuurlijk wat op gevonden! Eenmaal in het bezit van een klein flesje kan je deze onbeperkt en kosteloos komen bijvullen in onze winkel. Onze navulflessen hangen daar altijd voor je klaar.


Meer Diekman Juwelier

Bekijk de onderstaande pagina’s voor meer informatie.

Juwelier
Opticien
Afspraak maken
Contact