Briljant

Elegant, stijvol en tijdloos. Het zijn slechts enkele kwalificaties die bij Diamond sieraden horen. Niet voor niets staan de ateliers van onze leveranciers al jaren bekend om de bijzondere collecties 14-karaats geel-, wit- en rosé gouden sieraden met diamanten.

In de ateliers buigen dagelijks de allerbeste ontwerpers, diamantzetters en goudsmeden zich over de vraag hoe zij het prachtige materiaal vorm zullen geven. Iedere specialist heeft zijn eigen technieken en inzichten; samen komen zij telkens weer tot verrassende ontwerpen en uitvoeringen zónder afbreuk te doen aan het tijdloze karakter dat Diamond sieraden zo kenmerkt.

Of het nu om diamant oorbellen, een adembenemend collier of een stralende solitaire-ring gaat die harten laat kloppen en ogen laat fonkelen – bij Diekman vindt u voor iedere gelegenheid het bijpassende sieraad!

De veelzijdige memoire-ringen zijn diamantringen voor onvergetelijke momenten in het leven. Memoire-ringen zijn meestal met 3 tot 7 briljanten gezet en deze kunnen naar gelieven bijgeplaatst worden wanneer een bijzondere gebeurtenis symbolisch vastgelegd dient te worden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de huwelijksdag of de geboorte van een kind extra diamanten bij laten zetten. Een memoire-ring begeleid u een leven lang.

In haar oorspronkelijke vorm is de solitaire een ring met een enkele diamant, briljant geslepen in een chatonzetting. Maar ook als spanring of met scheen betovert een solitaire voor altijd uw hart in goud, witgoud of platina. Er is dus altijd wel een Diamond sieraad dat bij u past!