Juwelier

Onze zaak mag dan wel een lange traditie hebben, maar traditioneel zijn we zeker niet. Met name in de laatste jaren is ons assortiment sieraden ruimer en dieper geworden. Bovendien kan elke klant rekenen op honderd procent service in onze sfeervol ingerichte speciaalzaak. Daardoor is Diekman Juwelier/Optiek een begrip geworden in Nijverdal en de wijde omgeving. Wij hebben een eigen goudsmid in dienst voor reparatie en vermaak werk.

Uitgebreide collectie

In onze collectie gouden, zilveren, titanium en stalen sieraden, al dan niet bezet met briljant, streven wij naar optimale variatie op elk niveau. Of het nu gaat om sieraden met briljant van Pas Diamonds, de stoere armbanden van Buddha to Buddha en Josh, u vindt ze bij ons in de zaak. Voor de kids hebben wij de Piccolo armbanden en bedels.

Relatie en trouwringen

Met  Aller Spanninga trouwringen bieden wij u een meer dan een ruime keuze, in zowel goud, zilver als platina. Mocht u toch een ander idee hebben, bijvoorbeeld een eigen ontwerp of ander merk dan verzorgen wij dit in ons eigen atelier graag voor u.

Horloges

Door voortdurend beurzen te bezoeken, nationaal en internationaal, houden wij onze collectie actueel, modieus en stijlvol. Om bij de tijd te blijven beschikken wij bijvoorbeeld over een zeer uitgebreide collectie dames- en herenhorloges.

De brede collectie horloges bestaat uit aansprekende modellen. Met als doel om betaalbare kwaliteitshorloges aan te bieden. U  kunt bijvoorbeeld kiezen uit merken als Seiko, Pulsar, Skagen en Bruno Sohnle. Maar ook tussen de merken als Zinzi, Diesel, Fossil, DKNY, Vendoux en Boccia  zult u zeker het horloge van uw keuze kunnen vinden. Natuurlijk vindt u van al deze merken de complete sieradenlijn bij ons in de collectie.

U begrijpt dat of u nu kiest voor klassiek, elegant, modern of sportief, ons jonge en dynamische team zal alles in het werk stellen om u zo vakkundig mogelijk te adviseren bij het maken van uw keuze.

Neem contact op

Assortiment

Ons assortiment is zeer wisselend en wordt constant aangevuld met de nieuwste sieraden, het is daarom het beste om dit alles real life te komen bekijken in onze winkel.

Meer Diekman Juwelier

Bekijk de onderstaande pagina’s voor meer informatie.

See You gedenksieraden
Briljant
Zilver
Goud
Staal
Titanium
Horloges
Relatie & Trouwringen