Brillen

Onze visie op brillen
Volgens onze filosofie moet een bril niet alleen een middel zijn om perfect mee te kunnen zien, maar ook een sieraad voor het gezicht. Bovendien moet de bril perfect passen bij de persoon die hem draagt. Kort gezegd: goed zien en er goed uitzien!

Door onze samenwerking met Rodenstock kunnen wij u een brilleglas met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding aanbieden. Mode en kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is Diekman!

Altijd Actueel

Om te zorgen dat onze collectie het hele jaar door up-to-date is, worden meerdere malen per jaar nieuwe modellen ingekocht, o.a. in Nederland maar ook in München, Parijs en Milaan. Geen enkele inspanning is ons te veel om te zorgen voor een zeer ruime en modieuze collectie monturen.

Exclusief montuur

Bijna elke bril uit ons assortiment wordt door Diekman slechts éénmaal verkocht, zodat u niet bang hoeft te zijn dat uw collega binnenkort de zelfde bril draagt als u! Wel zo prettig als u van exclusief houdt. Alle brillen worden in ons eigen atelier voorzien van glazen met uw specificaties.

Onze collectie is ruim van opzet in zowel prijs als looks, Wij hebben al een complete bril inclusief multi ontspiegelde glazen voor slechts €98,-

Extra service

Bent u benieuwd naar onze brillencollectie? Kom gerust eens kijken en laat u adviseren door één van onze deskundige medewerkers. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een professionele oogmeting en oogdrukmeting. We doen dit graag op afspraak zodat we ruim tijd voor u beschikbaar hebben.

Afspraak maken

ONZE MERKEN

Dit is een selectie van onze merken